mandag 10. juni 2013

Reddende engler.

I dag fikk jeg problemer med bilen da jeg var på vei hjem med bilen full av barn. Det er typisk at slike ting skjer mens mannen min er på jobbreise i utlandet frem til torsdag.Jeg tror det er en slags naturlov eller noe. Heldigvis er jeg omgitt av noen snille og hjelpsomme engler. Vi har hatt en del problemer med bilen i det siste, blandt annet med vannlekasje, men mmannen min trodde han hadde fikset det. I dag da jeg intetanende kjørte hjemover begynte det plutselig å ryke og temperaturlampen lyste. Jeg svingte av veien inn på en ubetjent bensinstasjon glad for at jeg valgte å ikke kjøre motorveien hjem.
det var en butikk rett ved så jeg gikk inn og kjøpte vann. Da jeg kom ut igjen kom en venninne fra menigheten som bor rett i nærheten av der vi var gående. Hun var ute på joggetur, men det gikk tregere enn vanlig, og derfor var hun der akkurat da.
Hun fåreslo at vi skulle få tak i hennes nabo som jeg også kjenner, som er mekaniker. Jeg ringte hans kone og hun sendte ham ned til oss. Jf svingte av så fort som mulig og stod da på en ubestemt bensinstasjon. Mens han ordnet bilen slik at den i alle fall var tett slik at jeg kunne komme meg hjem kjørte min venninne hjem barna jeg hadde i bilen slik at de kunne få seg litt mat.

Vi hadde avtalt med to vennefamilier å ha familiekveld sammen på stranden, men jeg ville helst ikke kjøre så langt med bilen. Da tilbød en av familiene å kjøre begge sine biler slik at vi alle fikk plass og jeg slapp å skuffe barna. Vi hadde en fin kveld med pølsegrilling på stranden og noen badet til og med selv om det blåste litt kalt. Jeg var så glad for disse reddende englene som hjalp meg i dag slik at alt ordnet seg. Kanskje var det noen usynlige engler i sving også som passet på oss slik at vi måtte stoppe akkurat der vi stoppet.

1 kommentar:

  1. De här änglarna finns överallt! Så glad att du fick uppleva detta idag. Kram!

    SvarSlett