tirsdag 19. august 2014

Familiekveld

I går var det mandag og da er det familiekveld hos oss. Noen ganger har vi fine familiekvelder og andre ganger går det ikke helt etter planen, men i går var det veldig hyggelig. Vi pleier å ha en del først der vi snakker om noe av det vi lærer om i kirken. I går var det en av barna som hadde fått i oppgave å snakke om takknemlighet, og han valgte å vise en liten video som handlet om at vi av og til ikke legger merke til ting vi ser hver dag, og at vi må bli mer bevisst på å se alt det vakre rundt oss.
Etter denne delen har vi en aktivitet. I går var det åtteåringens tur til å velge og etter påvirkning fra en eldre bror valgte han at vi skulle gå til den lokale barneskolen. Der er det ulike lekeapparater og basketkurver. I går var alle hjemme på familiekvelde, og alle ble med på tur. Da mannen min og jeg gikk der bak alle våre seks barn snakket vi om hvor store de blir. Mitt eldste barn har faktisk nettopp fylt 18 år, og mitt minste barn har fylt 5. Hun syklet i vei foran oss, en av guttene hadde lært å sykle uten å holde seg og de to tenåringsjentene gikk og snakket ivrig sammen. Det er faktisk en stor glede å se at de vokser til og stadig lærer seg nye ting. det er også en glede at de fortsatt av og til trenger mammaen sin til et eller annet.
Det viktigste for noen på familiekvelden er at vi spiser dessert. I går ble kvelden avsluttet med sjokoladepudding og latter rundt matbordet.1 kommentar:

  1. Så koselig. Kjempeviktig tradisjon for både store og små.

    SvarSlett