tirsdag 25. september 2012

ut i skogen opp i trærne!

I går var det så fint vær, og det var så lenge siden hele familien hadde vært ute på tur sammen, og dessuten hadde jeg lovet barna boller og kakao på familiekvelden. Da tok vi oss rett og slett en liten utflukt med boller og kakao til et sted som barna kaller eika.
Der er det utsyn over et stort område fordi det er en golfbane og masse jorder rundt omkring. Det er også et klatretre som spesielt småguttene liker. Eldstegutten går aldri langt uten å ha fingerbrettet sitt i lommen, og her fant han et stativ til en engangsgrill som han kunne bruke som "Raile".
På en eng på veien så jeg torskesjegg. Det får meg alltid til å tenke på barndommen og på mamma som har lært meg så mange blomsternavn.
Vi hadde det riktig koselig sammen. det var ikke for kalt og vi rakk hjem før det ble mørkt. Jeg rakk til å med å leke litt i barnehagen her i nabolaget med minstejenta for det ville hun så gjerne. I tillegg hadde vi gått en lang tur med hunden tidligere på dagen.
I dag var jeg så ekstra glad for at vi passet på å være mye ute i går for det har vært grått, trist og vått hele dagen. På denne årstiden må man rett og slett ta vare på solskinnsdagene og så får man heller tenne lys og kose seg inne på de grå.


1 kommentar:

  1. Slike opplevelser med de man er mest glad i er de beste! Hvis man bygger livet med gode ting i familien kan man klare alt.

    SvarSlett