lørdag 4. februar 2012

søskenkjærlighet

Noe av det som gjør meg mest glad er når barna mine samhandler med hverandre på en god måte. Det er spesielt hyggelig å se hvordan de andre behandler minstejenta. Fordi hun er såpass mye yngre enn spesielt de tre eldste så er det ikke så mye sjalusi og konflikter rundt henne. De rett og slett elsker henne og synes hun er søt og morsom.
Når de kommer hjem fra skolen kommer hun ofte ut i gangen for å møte dem og er veldig glad for å se dem mens de på sin side koser med henne og løfter henne opp.Dette varmer mammahjertet.
Hun er alltid veldig fornøyd når hun får være sammen med dem, og spesielt hvis hun får se på telefonene eller IPodene deres.
I dag krøp for eksempel storebror på 14 rundt p ågulvet og jaget en sprettball mens hun løp for å få tak i den før ham og lo av hjertens lyst. det gjorde meg veldig glad!
Hun er heldig som har så mange til å ta vare på seg, og jeg er heldig som har så mange til å hjelpe meg med å ta vare på henne. 
2 kommentarer:

  1. Härligt! Hon är ju lätt att älska då... *torkar en liten tår i ögat :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det är hon verkligen. Ibland tänker jag att alla borde ha en sånn tvååring. Hon sprider verkligen ljus och glädje.

      Slett