tirsdag 10. april 2012

Den rette innstillingen

Barna hadde en ekstra fridag fordi lærerene hadde planleggingsdag, så jeg har fått en mykstart på hverdagen. Femåringen hadde førskole i barnehagen i dag så han måtte være der før halv ti og det klarte vi fint.
I dag har jeg hatt en energisk og produktiv dag, og det gjør meg alltid glad.Jeg har fått huset tilbake til en slags normaltilstand. I tillegg har jeg storhandlet og det får meg til å føle meg så velorganisert.
I tillegg til de tingene jeg pleier å gjøre daglig har jeg fått trent, klippet åtteåringen som virkelig trengte det og dusjet hunden som ikke luktet godt.
Jeg fikk tid til å gå en tur med hunden etter middag og da tittet solen frem etter en dag med nesten samenhengende regn. Kombinasjonen fysisk aktivitet og dagslys gir virkelig energi!
Det er en masse ting som må gjøres hver eneste dag i en stor familie, og av og til føles det overveldende. Andre ganger er det litt demotiverende at resultatet av anstrengelsene er så kortvarige. Men på gode dager som i dag gleder jeg meg faktisk over å gjøre de vanlige dagligdagse tingene.
Jeg tror det å tilegne seg evnen til å glede seg over å gjøre de tingene man må gjøre uansett om man liker det eller ikke, er en nøkkel til et rikere og lykkeligere liv. Det jobber jeg med.
Det er ikke alltid jeg kan velge hva jeg skal gjøre, men jeg kan velge med hvilken innstilling man skal gjøre det!
Under sees resultatet av hårklippen.2 kommentarer:

  1. Jeg ble så glad av å lese innlegget ditt.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det. det er hyggelig at andre også blir glade

      Slett