lørdag 7. april 2012

En liten oppsumering

Som dere sikkert har merket har jeg ikke vært på nett de siste dagene. Det er fordi jeg har vært opptatt med andre ting. Første del av uken brukte jeg som leder for noen fine ungdommer som var på ungdomskonferanse i regi av Kirken. Det var en glede å se så mange ungdommer samlet, og ikke minst å høre noen av dem snakke veldig modent og gjennomtenkt om sin tro. Noen fortalte om hvordan de hadde hatt vanskelige tider i livene sine, men at de hadde kommet gjennom dem. En ung gutt fortalte at han fortsatt hadde det vanskelig, men han ville fortsette å gjøre det han visste var rett i tro på at en dag vil det bli bedre. Det vitner om stor personlig styrke og tro.
Jeg fikk også vært sammen med to av mine egne ungdommer.


De siste dagene har jeg vært der jeg liker aller best å være nemlig min mors barndomshjem på Tjøme. Vi var der sammen med en del av min utvidede familie. På veien var vi innom min svigermor og hentet hunden vår som har vært hos dem noen uker.
Jeg har en mor som er veldig ivrig på at vi skal gå tur."Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" er et av hennes slagord. Så selv om det var snø i luften og ganske guffent tidlig på fredag måtte vi på tur. Noen av barna protesterte ganske høylytt, men da de fikk vite at det var premie til dem som gikk hele runden var det noen som ble veldig ivrige. premien var en karamell, og så koste vi oss med kakao og smultringer da vi kom inn i varmen igjen.På ettermiddag klarnet det opp og da gikk noen av oss en tur til, men den var frivillig. Jeg må også vise bilder av noen minst sagt fantasifulle hus vi så på veien. Noen er litt mer kreative i fargevalget på hus enn de fleste andre!1 kommentar:

  1. Denne husfargen kan kun rettferdiggjøres om det er en barnehage eller noe sånt. hehe. ganske unormale farger på et hus. Oppsiktsvekkende:)

    SvarSlett