fredag 17. august 2012

Klar til skolestart

det er alltid noe spesielt med å handle inn utstyr til skolestart. Helt siden jeg var liten har jeg elsket det. jeg husker følelsen av å få velge noen fine blyanter eller viskelær. Jeg elsker butikker med kontorrekvisita og bokhandler.
Når skolestartreklamene begynner å komme i postkassen er det nesten så det kribler i meg. i dag tok vi en skikkelig runde og skaffet alt jeg kunne komme på at vi trenger til skolestart. det er jo litt ulike behov avhengig av alder. Noen trenger passer og trykkblyant mens andre må ha tykke fargeblyanter, men jeg håper alle har det mest nødvendige i penalene sine akkurat nå. I tillegg har jeg nyspissede blyanter, farger, viskelær og blyantspisser klar til lekselesingen her hjemme. jeg har til og med kjøpt inn belønningsklistemerker til guttene for å øke leksemotivasjonen.
Å ha med seg mange barn i butikken kan føre til at tre stykker plutselig må veldig tisse inne i en butikk som ikke har toalett. Da gjelder det å betale fort og komme seg til et sted som har toalett. Det er lett hendt å glemme noe man skulle hatt i den første butikken da, men det er ikke så verst å ha en unnskyldning til å besøke Staples to ganger på samme dag. Det er så mye morsomt å se på i den butikken både praktiske og nyttige ting som plastlommer, permer og skrivebøker til morsomme ting som kakepynt og farget papir. I dag nøyde vi oss med å kjøpe nyttige ting.
Nå kan vi bare glede oss til solestart!


2 kommentarer:

  1. Vi ses med skolesekk og sommerfulger i magen på mandag:D

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det er en gutt som gleder seg veldig til å begynne på skolen!

      Slett